Woonsprong

We bundelen sinds 1 juli 2023 onze krachten

De Gelukkige Haard, De Oostendse Haard, SVK Koepel Bredene-Oostende, SVK Woondienst JOGI en WoonWel vormen vanaf 01 juli 2023 een nieuwe woonmaatschappij. Onze organisatie is actief in Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg (= regio Midden-Kust). 

 

We bouwen dagelijks aan onze nieuwe organisatie. Het doel is om een hefboom te zijn voor maatschappelijke ontwikkeling door een kwaliteitsvol en betaalbaar (t)huis aan te bieden voor wie het nodig heeft. Onze naam is Woonsprong én weet dat we ervaring bundelen met zo'n 100 personeelsleden en niemand zullen achterlaten.

 

 

Ontdek hier onze vacatures.

artikelafbeelding

Financieel directeur

Zet je met veel goesting je tanden in veranderingen? Balanceer je perfect tussen strategisch denken en hands-on? Is samenwerken & communicatie jouw beste investering? Lees dan zeker verder.
artikelafbeelding

Adm. Medewerker Koop & Leningen

Ben je gefascineerd door vastgoed en lenen? Ben je goed met cijfers? Word je blij van klantgericht werken? Dan is deze job echt iets voor jou.
artikelafbeelding

Ringmappen

Tijdens onze verhuisbeweging hebben we stapels ringmappen verzameld. We geven ze graag een tweede leven. Zolang de voorraad strekt, kun je er bij ons komen ophalen.
artikelafbeelding

VIJF WOONACTOREN SAMEN

Woonsprong zal vanaf 01 juli 2023 het sociaal wonen in Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg organiseren en zo een verlengstuk vormen van het woonbeleid
artikelafbeelding

Sara Casteur wordt Algemeen directeur

Vijf woonactoren bundelen tegen 01 juli 2023 de krachten. Een ervaren team met Sara Casteur als Algemeen directeur zal het sociaal wonen in onze regio organiseren.