Woonsprong

Jij verhuurt een woning aan Woonsprong? 

 

Heb je vragen over onze overeenkomst of wil je een technisch probleem bespreken? 

Meer info of een afspraak maken? Mail naar verhuurders@woonsprong.be
Niet zo digitaal? Bel ons op 059 70 53 26.
Blijf aan de lijn en vraag naar jouw contactpersoon.
Elke werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur
Het rechtstreeks nummer van jouw contactpersoon vind je in de e-mailhandtekening.


Jij verhuurt een woning aan één van de voormalige SVK’s in onze woonmaatschappij. Zij hebben je begin juni 2023 reeds verteld wat deze omvorming tot woonmaatschappij concreet voor jou betekent:

 

  • jouw huidige huurovereenkomst wordt automatisch overgedragen,
  • de financiële en andere voordelen blijven behouden
  • jouw woning blijft bij ons in goede handen.

 

Een kwaliteitsvolle en betaalbare (t)huis aanbieden aan wie het nodig heeft, is nl. ons doel. Woonsprong geeft zo'n 4.500 gezinnen een dak boven het hoofd. Met jouw woning maak je dus mee het verschil voor deze gezinnen.

 

Samen dragen we zorg voor jouw woning, het gebouw én de buurt. Dit alles stroomlijnen is een intensief traject. Geef ons ook wat tijd om op onze plooi te komen en onze werking verder uit te bouwen. Binnenkort kun je hier op onze website heel wat informatie raadplegen. Bedankt voor jouw geduld. Heb je ondertussen vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. 

 

Voorlopig kun je met vragen nog steeds bij jouw gekende contactpersoon terecht. Wat wel voor jou verandert, zijn onze contactgegevens. Weet wel, we werken met jou, als eigenaar, graag op afspraak. Stem daarom steeds eerst af met jouw contactpersoon om concreet af te spreken. Zo kan je het vlotst geholpen worden.​

 

artikelafbeelding

Online loket Vlaanderen

Verhuurders kunnen voor dakisolatie, spouwmuurisolatie en hoogrendementsglas een premie aanvragen én hebben steeds recht op de hoogste premies.
artikelafbeelding

Bouwen & Verbouwen

Of je in aanmerking komt voor een premie of voordeel hangt af van een aantal voorwaarden.
artikelafbeelding

Bij energierenovatie (Fluvius)

Heb je een woning met een slechte energieprestatie? Als je de woning binnen de 5 jaar zo grondig renoveert dat het EPC-label aanzienlijk verbetert, dan kun je sinds 2021 een premie krijgen.
artikelafbeelding

Wat met mijn gegevens?

Wij verbinden ons ertoe de hoogste normen inzake privacy te handhaven, inclusief de privacywet ‘GDPR’ of in het Nederlands AVG, die op 25 mei 2018 in voege ging.