Woonsprong

Woonsprong bouwt en renoveert ... 

... aan een gezonde woningmix van sociale huurwoningen en sociale koopwoningen in Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende & Oudenburg. Maak kennis met onze toekomstige woonprojecten. We bouwen nieuwe woningen en renoveren structureel ook onze bestaande woningen. En zo groeit ons patrimonium op een kwaliteitsvolle en duurzame manier. Ook onze website is nog 'under construction'. Dit betekent dat nog niet al onze woonprojecten hier een plek kregen. 

Kwaliteit staat bij ons voorop 

Wij willen dat mensen in een goede woning kunnen leven. En zo kansen krijgen. We bouwen en renoveren met milieubewuste en energiebesparende woningen als resultaat. Een betaalbare huurprijs, een bewuste energiefactuur en lage algemene kosten zijn ons doel.

 

 

Aangename woonomgeving

Als woonmaatschappij staan we heel dicht bij onze (kandidaat)-huurders en -kopers. Samen met de steden, gemeenten en onze partners streven we dan ook naar een aangename woonomgeving

artikelafbeelding

Eigen Haard

De plannen voor de Eigen Haardstraat zijn gekend. De bouwvergunning is verleend. De tijd is nu daar om de aanbesteding van de sloop uit te werken.
artikelafbeelding

Hoogstraat

Samen met de stad Oudenburg zullen we de kloostersite in de Hoogstraat omvormen. De plannen zijn gekend, de sloopwerken kunnen opgestart worden vanaf 16 augustus 2023.
artikelafbeelding

Gaffelhoek

Na de verkaveling, kunnen de bouwwerken starten. Vanaf 18 september 2023 starten we met de grondwerken in de Gaffelhoek. De metselwerken vangen midden oktober 2023 aan.

DEZE PAGINA IS NOG VOLOP IN OPBOUW!

We vullen deze pagina woonproject per woonproject aan ... bedankt voor je geduld.