Woonsprong

We bundelen sinds 1 juli 2023 onze krachten

De Gelukkige Haard, De Oostendse Haard, SVK Koepel Bredene-Oostende, SVK Woondienst JOGI en WoonWel vormen vanaf 01 juli 2023 een nieuwe woonmaatschappij. Onze organisatie is actief in Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg (= regio Midden-Kust). 

 

We bouwen dagelijks aan onze nieuwe organisatie. Het doel is om een hefboom te zijn voor maatschappelijke ontwikkeling door een kwaliteitsvol en betaalbaar (t)huis aan te bieden voor wie het nodig heeft. Onze naam is Woonsprong én weet dat we ervaring bundelen met zo'n 100 personeelsleden en niemand zullen achterlaten.

 

Ontdek hier onze vacatures.

artikelafbeelding

Vacature: financieel directeur

We zijn op zoek naar een financieel directeur met een focus op de driehoek leiderschap, planmatig managen van veranderingstrajecten en het juiste evenwicht vinden tussen strategisch denken en een hands-on mentaliteit. Interesse? Lees snel verder ...
artikelafbeelding

Vacature: twee wooncoaches

We zijn op zoek naar twee wooncoaches om onze sociale dienst te versterken. De uitvalsbasis is Oostende met een kantoor in de Lijndraaiersstraat. Al kun je ook werken vanuit ons satellietpunt in Gistel. Je werkt in de regio Gistel, Oudenburg en Ichtegem. Interesse? Lees snel verder.
artikelafbeelding

VIJF WOONACTOREN SAMEN

Woonsprong zal vanaf 01 juli 2023 het sociaal wonen in Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg organiseren en zo een verlengstuk vormen van het woonbeleid
artikelafbeelding

Sara Casteur wordt Algemeen directeur

Vijf woonactoren bundelen tegen 01 juli 2023 de krachten. Een ervaren team met Sara Casteur als Algemeen directeur zal het sociaal wonen in onze regio organiseren.
artikelafbeelding

Vragen & antwoorden

Via deze link lees je de meest gestelde vragen over de veranderingen binnen de sociale huisvestingssector. Selecteer de categorie waartoe je behoort en ontdek een overzicht.